Preşedintele Comisiei SRI: Eu mă descurc cu doi consilieri. E suficient

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, deputatul PSD Georgian Pop, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că are angajaţi doi consilieri la biroul său parlamentar, numărul acestora fiind suficient din punctul de vedere al calităţii muncii lor.

127 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei SRI: Eu mă descurc cu doi consilieri. E suficient

Preşedintele Comisiei SRI, deputatul Georgian Pop (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a spus că a decis să angajeze un număr mic de consilieri ţinând cont de modul său de lucru şi de faptul că îi place să facă singur multe dintre lucruri.

"Mă descurc cu doi", a ţinut să precizeze parlamentarul.

El a arătat, totuşi, că parlamentarii americani au în jurul lor un staff alcătuit din 12-13 persoane.

Deputatul a mai spus că nu exclude posibilitatea ca, pe viitor, să angajeze mai mulţi consilieri, în funcţie de necesităţile care vor fi la biroul parlamentar.

Cei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, recordul fiind de 16 angajaţi la un parlamentar, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici