Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, infectat cu Covid 19. Atribuţiile au fost preluate de vicepreşedinte

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, s-a infectat cu virusul SARS CoV-2 şi s-a izolat la domiciliu. El va lucra de la domiciliu, iar o serie de atribuţii au fost preluate de vicepreşedintele instituţiei.

289 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, infectat cu Covid 19. Atribuţiile au fost preluate de vicepreşedinte

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, infectat cu Covid 19. Atribuţiile au fost preluate de vicepreşedinte

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a anunţat pe Facebook, că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El a spus că şi-a luat măsuri de protecţie şi că s-a izolat la domiciliu, având o formă uşoară a bolii.

El a mai zis că activitatea instituţiei nu este afectată deoarece o parte dintre atribuţiile sale au fost preluate de vicepreşedintele cosiliului.

„Deşi mi-am luat toate măsurile de protecţie, am aflat cu tristeţe că am fost testat pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2. Din fericire am simptome specifice uşoare şi nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, ca urmare a respectării normelor în vigoare cu privire la această situaţie. Fac precizarea că am luat legătura cu toate persoanele cu care am intrat în contact în ultima vreme aducându-le la cunoştinţă acest fapt. Vă asigur că activitatea Consiliului Judeţean Constanţa nu este afectată de această situaţie, fiind în contact permanent telefonic cu colegii mei”, a scris Mihai Lupu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici