Preşedintele Elveţiei şi-a amânat vizita în România

Preşedintele Confederaţiei Elveţiene, Ignazio Cassis, care urma să ajungă joi în România, şi-a amânat vizita, a anunţat Ambasada Eleveţiei la Bucureşti.

687 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Elveţiei şi-a amânat vizita în România

Preşedintele Elveţiei şi-a amânat vizita în România

„Preşedintele Elveţiei, Ignazio Cassis, a trebuit să-şi amâne deplasarea în România programată pentru data de 3 noiembrie din motive neprevăzute şi care nu pot fi amânate. El îşi exprimă regretul profund”, a transmis joi Ambasada Elveţiei la Bucureşti.

Conform Ambasadei, preşedintele Cassis şi preşedintele Klaus Iohannis vor încerca să găsească în comun o altă dată pentru a recupera întâlnirile planificate.

Reprezentanţii Ambasadei susţin că România este cel mai important partener comercial al Elveţiei în Europa de Sud-Est, având loc cooperări în special în domeniile educaţiei, cercetării şi inovării.

„Semnarea planificată a acordului pentru punerea în aplicare a celei de-a doua contribuţii elveţiene ar trebui, de asemenea, să aibă loc în viitorul apropiat”, a mai transmis Ambasada.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici