Preşedintele executiv al UDMR renunţă la mandat

  • Preşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Bálint, renunţă la mandatul de preşedinte, la finalul negocierilor de formare a noului guvern.
  • Pe lângă atribuţiile executive, acesta a coordonat campaniile pentru prezidenţialele de anul trecut, apoi cele pentru locale şi parlamentare în acest an.
4437 afișări
Imaginea articolului Preşedintele executiv al UDMR renunţă la mandat

sursă foto: captură youtube

„Suntem după doi ani dificili şi patru alegeri reuşite pentru UDMR. Sunt recunoscător colegilor mei şi voluntarilor noştri cu care am luptat împreună. În 2017 am fost ales preşedinte executiv al UDMR pentru doi ani, iar după alegerile europarlamentare, mi-am contiunat mandatul la cererea preşedintelui Uniunii. Atunci am stabilit ca după alegerile parlamentare din 2020 să îmi închei această activitate”, spune Porcsalmi Bálint.

Pe lângă atribuţiile executive, acesta a coordonat campaniile pentru prezidenţialele de anul trecut, apoi cele pentru locale şi parlamentare în acest an.

„Pe 6 decembrie misiunea mea s-a încheiat: la finalul negocierilor de formare a noului guvern voi renunţa la mandatul de preşedinte executiv al UDMR. Mulţumesc Uniunii pentru încredere şi oportunitate. Sunt mândru de colegii mei şi de rezultatele obţinute împreună. Mult succes, UDMR!”, este mesajul lui Porcsalmi Bálint.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici