Preşedintele Franţei, François Hollande, vine săptămâna viitoare la Bucureşti

Preşedintele Franţei, François Hollande, va veni săptămâna viitoare la Bucureşti, unde va avea discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, informează marţi Administraţia Prezidenţială.

2497 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Franţei, François Hollande, vine săptămâna viitoare la Bucureşti

Preşedintele Franţei, François Hollande, vine săptămâna viitoare la Bucureşti

Potrivit sursei citate, preşedintele Iohannis va aborda temea viitorului UE, în perspectiva summit-ului de la Brastislava, în cadrul consultărilor cu preşedintele Franţei.

Administraţia Prezidenţială nu a dat însă alte detalii legate de vizita preşedintelui francez.

Harlem Desir, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Europene din Franţa, anunţa recent, la Bucureşti, că preşedintele Francois Hollande va face o vizită în România în perioada 12 – 13 septembrie.

"Preşedintele Francois Hollande va veni în România pe 12 – 13 septembrie. Pregătim activ această vizită", a declarat oficialul francez, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul de Externe Lazăr Comănescu, la sediul MAE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici