Video Preşedintele George W. Bush a sosit la Bucureşti

Preşedintele american George W. Bush a sosit, marţi seară, la Bucureşti, la bordul aeronavei prezidenţiale Air Force One. Bush a venit însoţit de prima doamnă a Statelor Unite, Laura Bush. La coborârea din avion, cei doi au salutat, făcând cu mâna.

170 afișări
Bush este însoţit de asemenea de secretarul de stat Condoleezza Rice.

Preşedintele SUA a afost aşteptat la aeroportul Henri Coandă de ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Nicholas Taubman, de ministrul român al Apărării Teodor Meleşcanu, de consilierul prezidenţial pe probleme de apărare Mihai Stănişoară.

Liderul de la Casa Albă urmează să participe la summit-ul NATO care se va desfăşura la Bucureşti în perioada 2 - 4 aprilie.

George W. Bush a venit de la Kiev, unde a efectuat, marţi, o vizită oficială în cursul căreia a avut o întrevedere cu omologul său ucrainean, Viktor Iuşcenko.

Preşedintele american va rosti un discurs, miercuri dimineaţă, la Palatul CEC. Ulterior Bush va pleca în judeţul Constanţa. Preşedintele american va ateriza la baza Mihail Kogălniceanu de unde va pleca la Neptun, unde are programată o întrevedere cu preşedintele Traian Băsescu.

Bush va reveni la Bucureşti în cursul serii, urmând ca joi şi vineri să ia parte la lucrările summit-ului NATO. George W. Bush are de asemenea programată o întrevedere cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, întrevederea celor doi urmând să se desfăşoare vineri, în jurul prânzului.

Liderul de la Casa Albă va pleca de la Bucureşti într-o vizită oficială la Zagreb, unde are programate întrevederi cu principalii oficiali croaţi. Ulterior, Bush va pleca la Soci, la invitaţia omologului rus, Vladimir Putin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici