Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi mai multe decrete, unele legate de promulgarea unor legi, printre care şi cea a bugetului pe 2024, altele pentru eliberarea din funcţie a unor judecători şi procurori ajunşi la vârsta pensionării.

572 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2024

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat, joi, mai multe decrete. Printre acestea s-au numărat:

Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2024; promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024; decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2024; promulgarea Legii privind instituirea Schemei de Certificare Voluntară „De Origine România”; decret privind promulgarea Legii pentru completarea art. 6 alin. (1) din Legea nr. 102/2016 privind incubatoarele de afaceri; promulgarea Legii pentru completarea art. 364 din Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006.

Alte decrete au fost pentru eliberarea din funcţie a unor magistraţi ajunşi la vârsta pensionării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici