Preşedintele PC l-a invitat pe Victor Ponta să discute despre viitorul Alianţei PSD+PC

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marţi, că i-a transmis preşedintelui PSD, Victor Ponta, o scrisoare în care îl invită să aibă un dialog privind viitorul Alianţei PSD+PC, despre "ce a fost bine şi ce a fost rău".

34 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PC l-a invitat pe Victor Ponta să discute despre viitorul Alianţei PSD+PC

Preşedintele PC l-a invitat pe Victor Ponta să discute despre viitorul Alianţei PSD+PC (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Constantin a precizat, într-o conferinţă de presă, că îl va informa pe Ponta că PC a luat decizia demarării discuţiilor privind aderarea la grupul conservatorilor din Parlamentul European şi va expune opiniile PC cu privire la modificarea legii electorale şi a revizuirii Constituţiei.

El a arătat că îl roagă pe Victor Ponta să fie de acord ca, după ce va avea loc Congresul PNL, să fie organizată o întâlnire între conducerile celor trei partide -PC, PSD şi PNL - pentru a discuta despre unitatea opoziţiei. "Trebuie să avem o opoziţie unită şi constructivă", a adăugat liderul PC.

Daniel Constantin a mai spus că invitaţia către Victor Ponta a fost trimisă luni seară şi că nu a propus o dată a acestei întâlniri între conducerile celor două partide. "Aştept un răspuns, nu am propus o dată, probabil că domnul preşedinte Ponta are programul încărcat şi eu am deplasări în ţară", a spus Constantin, adăugând că a propus o întâlnire a conducerilor celor două partide şi nu un tete-a-tete.

"Avem acum o conducere nouă, Cristian Popescu Piedone a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, este unul dintre cei mai buni primari", a mai spus liderul PC.

Daniel Constantin a fost ales, duminică, în funcţia de preşedinte al PC, la Congresul extraordinar al partidului. Constantin a declarat, la Congres, că vine cu un mod de gândire nou, transparenţă şi eficienţă, arătând că PC are drumul propriu, dar este deschis pentru colaborarea cu toate partidele de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici