Preşedintele PNL Harghita, confirmat cu COVID-19

  • Preşedintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunţat joi pe Facebook că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv.
  • Politicianul susţine că are o formă uşoară a bolii şi că va lucra de acasă.
85 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL Harghita, confirmat cu COVID-19

Preşedintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, s-a infectat cu virusul SARS CoV-2.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Voi petrece următoarele 14 zile în izolare, însă rămân aici, alături de voi. O să muncesc de acasă. Până în momentul de faţă am fost norocos şi am avut doar simptome uşoare, sunt încrezător că voi trece şi peste această perioadă”, a scris preşedintele PNL Harghita pe Facebook.

În calitate de „persoană afectată”, Sebastian Buzilă îi îndeamnă pe cetăţeni să respecte regulile cu stricteţe.

„Acum o spun ca persoană afectată: respectaţi regulile cu stricteţe! Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem”, a adăugat preşedintele PNL Harghita.

Un mesaj aproape identic a fost postat mai devreme de preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, infectat şi el.

În calitate de „persoană afectată”, Mugur Cozmanciuc îi îndemna pe cetăţeni să respecte regulile cu stricteţe: „Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiţii de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici