Preşedintele PNL Timiş: Senatorul PDL Dorel Borza îmi susţine candidatura, e total nemulţumit de PDL

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat vineri că senatorul democrat-liberal Dorel Borza l-a asigurat că îi va susţine candidatura la Primăria Timişoara şi i-ar fi spus că este "total nemulţumit" de PDL, "partid care se îndreaptă spre pierzanie".

203 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL Timiş: Senatorul PDL Dorel Borza îmi susţine candidatura, e total nemulţumit de PDL

Nicolae Robu (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Senatorul Nicolae Robu a spus, într-o conferinţă de presă, că a avut discuţii cu Dorel Borza şi că acesta l-a asigurat că îl va susţine pentru funcţia de primar al Timişoarei.

”Domnul Dorel Borza mi-a spus că e total nemulţumit de PDL, că de vreo doi ani nu mai calcă în sediul PDL şi că îşi dă seama că acest partid e pe un drum spre pierzanie. Domnul Borza mi-a reiterat recent că îmi va susţine candidatura pentru Primăria Timişoarei, nu am văzut vreo declaraţie politică, acestea au fost discuţii confidenţiale. Nu i-am propus să vină la PNL. Dacă el doreşte să mă susţină, nu am făcut nicio înţelegere să îmi expliciteze în ce constă susţinerea”, a afirmat Nicolae Robu.

Senatorul Dorel Borza nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a declarat, însă, într-o altă conferinţă de presă, că Dorel Borza nu s-a mai implicat de multă vreme în activitatea partidului. Dacă acesta va decide să părăsească PDL, va reprezenta o pierdere, a adăugat Ostaficiuc.

”Domnul Dorel Borza nu s-a mai implicat în organizaţie de câţiva ani. Este opţiunea domniei sale dacă va rămâne sau nu. Am spus că regret orice plecare din partid, dar tot atât de bine pot să spun că nimeni nu este de neînlocuit”, a spus Ostaficiuc.

Joi, deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu a anunţat că a demisionat din PDL şi că s-a înscris în PSD.

Până în prezent, şi-au anunţat, oficial, candidatura la funcţia de primar al Timişoarei, senatorul Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş, din partea USL, şi directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Gheorghe Nodiţi, din partea PDL.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici