Vasile Blaga: Pot să mai existe plecări din PDL, încă una din Timiş, după cum pot fi şi sosiri

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că pot să mai existe plecări din PDL, una putând fi din Timiş, arătând că pot fi şi sosiri în partid.

270 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga: Pot să mai existe plecări din PDL, încă una din Timiş, după cum pot fi şi sosiri

Vasile Blaga (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Pot să mai existe plecări, încă una din Timiş, zic eu, nu ştiu dacă se va adeveri, după cum pot fi şi sosiri", a afirmat Vasile Blaga la întrebarea dacă mai sunt posibile plecări din PDL.

Liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, spune că regretă plecarea deputatului Gheorghe Ciobanu din PDL, însă organizaţia este puternică şi nu îşi face probleme pentru că "nimeni nu este de neînlocuit".

"Regret că pleacă domnul Ciobanu (deputatul Gheorghe Ciobanu - n.r.), dar le urez succes în activitatea lor viitoare. Noi ne vedem de treabă, drumul nostru este clar, alegerile locale vrem să le câştigăm, echipa PDL este puternică, nimeni nu e de neînlocuit, nu ne facem niciun fel de problemă. Cert e că avem posibilităţi de a dubla, tripla orice candidatură. Orice om care pleacă din PDL e o pierdere pentru partid, orice om care pleacă dintr-un partid e o pierdere pentru acel partid", a afirmat Constantin Ostaficiuc, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă sunt şi primari care şi-au anunţat demisiile din PDL Timiş, Ostaficiuc a declarat că deocamdată nu există astfel de intenţii, dar că lucrurile se pot schimba.

"Nu avem primari care şi-au exprimat în scris opţiunea de a demisiona din PDL, sunt discuţii, aşa am înteles, mâine (joi - n.r.) va fi vizita din partea unuia dintre partidele de opoziţie la Timişoara, se vor face promisiuni, vom vedea după aceea, dar, cu regret spun, orice plecare e importantă pentru noi. Nu ştiu la ce partid a plecat domnul Gheorghe Ciobanu şi nici nu ne interesează. Îi dorim succes", a spus Ostaficiuc.

Mai mulţi lideri ai social-democraţilor, între care Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Ilie Sârbu, sunt aşteptaţi, joi, la Timişoara.

Deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid.

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL. Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici