Deputatul PDL Gheorghe Ciobanu demisionează din partid

Deputatul PDL Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid. Purtătorul de cuvânt al PDL Timiş, Oana Gaita, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că Gheorghe Ciobanu şi-a prezentat miercuri demisia la partid, prin intermediul unui consilier.

855 afișări
Imaginea articolului Deputatul PDL Gheorghe Ciobanu demisionează din partid

Deputatul PDL Gheorghe Ciobanu demisionează din partid (Imagine: www.cdep.ro)

"Biroul Permanent Judeţean al PDL, care este forul abilitat în acest caz, a luat notă de demisia domniei sale, care este un act unilateral", a spus Gaita.

Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local la Timişoara, iar în perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara. În perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timiş, ajungând, de la revizor vamal, director al Direcţiei Regional Vamele Timiş.

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL. Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici