Preşedintele PNŢCD: Apariţiile preşedintelui au dezavantajat ARD, au dat sens mesajului USL "Jos Băsescu"

Liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu a declarat marţi că, din punctul său de vedere, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu din ultimele zile de campanie au dezavantajat ARD, având în vedere că mesajul principal al USL a fost împotriva acestuia.

617 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNŢCD: Apariţiile preşedintelui au dezavantajat ARD, au dat sens mesajului USL "Jos Băsescu"

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Cred că ne-a dezavantajat, pentru că mesajul principal al USL a fost «Jos Băsescu», iar apariţiile preşedintelui au făcut sens acestui mesaj. În primele două săptămâni, inexistenţa acestui mesaj a creat mari probleme USL, pentru că era un mesaj care funcţiona în gol, apariţiile preşedintelui, care aveau rolul de a mobiliza electoratul de dreapta, nu şi-au îndeplinit scopul", a explicat Pavelescu.

El a mai declarat că protocolul politic între partidele care compun ARD nu a fost rupt, este necesară continuarea acestui parteneriat pentru coagularea dreptei, iar rezultatele ARD sunt bune.

"ARD rămâne ca înţelegere politică, sigur că, din punct de vedere juridic, legea electorală spune că alianţă electorală se face numai pentru alegeri, dar înţelegerea dintre cele trei partide rămâne şi vom discuta mai departe. Cu siguranţă va continua acest protocol, protocolul politic există deja şi nu a fost rupt între cele trei partide", a menţionat Pavelescu.

El a adăugat că se vor analiza condiţiile în care va continua acest parteneriat, dar că este absolut necesar ca forţele de dreapta să nu fie dispersate.

Pavelescu a mai spus că, în opinia sa, rezultatele ARD sunt bune, pentru că alianţa s-a confruntat cu patru partide parlamentare cu structuri puternice, cu susţinere mediatică mult mai puternică. "Acest rezultat este unul onorabil", a arătat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici