Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a demisionat în urma rezultatelor slabe de la prezidenţiale

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, aflat în fruntea organizaţiei judeţene a social-democraţilor din 2007, şi-a dat demisia din funcţie, în urma rezultatelor slabe înregistrate în judeţ la alegerile prezidenţiale, Moldovan fiind şi şeful Consiliului Judeţean.

303 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a demisionat în urma rezultatelor slabe de la prezidenţiale

Emil Radu Moldovan (Imagine: Cristiana Sabau/ Mediafax Foto)

"Având în vedere angajamentul asumat de preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud şi rezultatul obţinut în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de către filiala Bistriţa-Năsăud a Partidului Social Democrat, domnul Radu Moldovan>' href='http://politicieni.mediafax.ro/politicieni/?nume=Emil%20Radu%20Moldovan#search'Emil Radu Moldovan şi-a depus mandatul de preşedinte al PSD BN. Acesta a fost înregistrat la Partidul Social Democrat, filiala Bistriţa-Năsăud, cu numărul 412/18.11.2014", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de presă al PSD Bistriţa-Năsăud, citat de corespondentul MEDIAFAX.

În 3 noiembrie, a doua zi după primul tur al alegerilor prezidenţiale, Radu Moldovan anunţa că dacă va pierde alegerile şi în turul doi, îşi va depune mandatul de preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud.

"Dacă pierd alegerile în turul doi, îmi depun mandatul de preşedinte al PSD. Dacă pierd, înseamnă că nu mă pricep şi trebuie să îmi depun mandatul. Dar asta nu pentru că mă provoacă cineva, ci pentru că simt că trebuie să fac lucrul ăsta. Dacă nu câştigăm, PSD trebuie să îşi pregătească alt preşedinte. Tot timpul liderul trebuie să-şi asume totul. În Bistriţa-Năsăud, PSD e condus de o echipă, dar eu sunt liderul", spunea Moldovan.

În Bistriţa-Năsăud, turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a fost câştigat de Klaus Iohannis, care a totalizat 62,27% din voturi, în timp ce Victor Ponta a obţinut 37,73%, diferenţa între cei doi fiind de peste 40.000 de voturi.

Emil Radu Moldovan a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene PSD în septembrie 2007, el fiind şi preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici