Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu: pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR, este o ruşine

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Antena 3 că documentul PNRR prezentat de România a fost desfiinţat de specialiştii Comisiei Europene.
  • Ciolacu vorbeşte despre o ruşine şi despre conflict de interese în cazul celor care au întocmit documentele.
1928 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu: pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR, este o ruşine

Sursa foto: Mediafaxfoto

Declaraţiile au fost făcute la Antena 3

„Pur si simplu Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinaţie către firmele de consultanţă politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine. Ministrul a spus că era calculatorul Toshiba, atât de jos a ajuns cu minciuna! Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomanii! Unde e România educată a lui Iohannis? E făcută praf, o rusşine”, a declarat preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu susţine că este vorba despre conflict de interese în cazul celor care au redactat documentele PNRR.

„Eu nu vorbeam de consultanţi, ci de companii care au făcut documentele pentru PNRR ca să beneficieze de aceste sume. E infracţiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente ca să beneficieze direct de aceşti bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu duba pe Ştirbei Vodă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a criticat şi modul în care România a tratat problema irigaţiilor.

„Să ştiti că şi Polonia, şi Ungaria au obţinut miliarde pentru irigaţii. Singurul stat care nu a obţinut e România, deşi stim ce înseamnă agricultura pentru România”, a precizat Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că social democraţii au depus o moţiune simplă care îl vizează pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi că se pregăteşte o moţiune de cenzură la adresa Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici