Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa petrec şi acest week-end la Predeal

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au ajuns sâmbătă la vila de protocol de la Predeal, unde vor petrece sfârşitul de săptămână.

425 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa petrec şi acest week-end la Predeal

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa petrec şi acest week-end la Predeal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şeful statului s-a aflat la Predeal împreună cu soţia şi cele două fiice şi la sfârşitul săptămânii trecute, sărbătorind-o pe fiica cea mare, Ioana, cu ocazia onomasticii.

Preşedintele s-a plimbat atunci cu snowmobilul, aceasta fiind una dintre pasiunile sale. El obişnuieşte să iasă cu snowmobilul pe pârtiile din staţiune şi drumurile din pădurile zonei, fiind de aşteptat ca şi astăzi să iasă la o astfel de plimbare, mai ales că la Predeal este un strat consistent de zăpadă.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa şi-au petrecut la Predeal şi Crăciunul, iar Revelionul şeful statului l-a petrecut la un hotel de patru stele din staţiunea Covasna, alături de soţia sa şi cele două fiice, dar şi de Elena Udrea şi de soţul acesteia şi de familia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, fin al preşedintelui.

La petrecerea de Revelion de la hotelul din Covasna au fost şi prinţul Paul şi prinţesa Lia, cărora Băsescu le-a botezat fiul, pe Carol Ferdinand, a cărui zi de naştere a fost vineri, 11 ianuarie, acesta fiind vizitat de soţia preşedintelui, Maria Băsescu.

Preşedintele s-a aflat vineri în Cipru, unde a participat la Summitul Extraordinar al PPE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici