Preşedintele unui Consiliu judeţean se plânge că a fost băgat „politic” în izolare, pentru a-i bloca campania

Vasile Iliuta, preşedintele CJ Călăraşi şi candidat din partea PSD pentru un nou mandat, se consideră nedreptăţit pentru că a fost trimis în izolare în plină campanie electorală, deşi susţine că nu am avut vreun contact direct cu persoana depistată cu COVID-19.

661 afișări
Imaginea articolului Preşedintele unui Consiliu judeţean se plânge că a fost băgat „politic” în izolare, pentru a-i bloca campania

Preşedintele unui Consiliul judeţean se plânge că a fost băgat „politic” în izolare, pentru a-i bloca campania

Vasile Iliuţă acuză Guvernul PNL că foloseşte DSP-urile „ca arme politice”, ca ultimă soluţie pentru a nu pierde alegerile la Călăraşi, neexplicându-şi altfel de ce a fost trimis doar pe el în izolare. „Apelează la tot felul de tertipuri murdare pentru a mă scoate din cursă! Nu vor reuşi!”, a scris pe Facebook şeful CJ Călăraşi. 

„Este o mare ticăloşie şi nedreptate să mă bage pe mine în izolare, doar pe mine, care nu am avut niciun contact direct cu acea persoană depistată cu COVID-19 din Plătăreşti”, a menţionat Vasile Iliuţă.

El se consideră nedreptăţit faţă de alţi lideri politici care nu au intrat în izolare şi îl întreabă pe Ludovic Orban de ce la PNL sau Pro România a fost altfel. 

„Îl întreb direct pe Orban: de ce Rareş Bogdan, Robert Sighiartău şi Marcel Boloş care apar în poze la Maramureş cu un membru PNL infectat nu au intrat şi ei automat în izolare?! De ce Victor Ponta care a intrat în contact direct cu candidata PRO România la Consiliul Judeţean Bacău depistată cu COVID-19 nu a intrat şi el în izolare?!

Legea este doar pentru cei de la PSD, domnule Orban”, întreabă Vasile Iliuţă, candidat din partea PSD pentru un nou mandat la CJ Călăraşi. 

El reclamă dublul standard şi ameninţă cu procese.

„Niciodată nu voi accepta dublul standard! O să îmi caut dreptatea în instanţă şi sunt convins că aceşti ticăloşi vor plăti pentru această mizerie pe care mi-o fac!”, a mai spus Vasile Iliuţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici