Preşedintele USR, Nicuşor Dan: Votăm de principiu, le oferim un loc miniştrilor pe lista USR, iar luni ei optează

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat duminică seara că numele miniştrilor şi secretarilor de stat care se vor afla pe listele USR vor fi făcute publice luni, conducerea partidului urmând să voteze duminică seara ''de principiu'' să le fie oferite locuri.

1323 afișări
Imaginea articolului Preşedintele USR, Nicuşor Dan: Votăm de principiu, le oferim un loc miniştrilor pe lista USR, iar luni ei optează

Nicuşor Dan: Votăm de principiu, le oferim un loc miniştrilor pe lista USR, iar luni ei optează

''Foarte probabil voi candida la Camera Deputaţilor pentru Bucureşti'', a declarat Nicuşor Dan, precizând că pentru duminică seară a fost convocată o şedinţă a structurii de conducere care va stabili ordinea pe liste a candidaţilor, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat.

''În afară de Vlad Alexandrescu, lista celorlalţi miniştri şi secretari de stat probabil că o s-o aflaţi mâine'', a adăugat el.

Chemat să ofere lămuriri asupra posibilelor candidaturi ale miniştrilor în contextul în care acestea vor fi validate duminică seară şi anunţate abia luni, Nicuşor Dan a explicat că membrii Guvernului vor fi votaţi pentru a candida în cadrul USR, urmând ca ei să îşi declare ulterior sau nu acordul.

''În această seară ei sunt votaţi, urmând ca ei să opteze dacă vin sau nu vin. Cei care vin la noi trebuie să-şi dea formal demisia din Guvern, ăsta este motivul pentru care nu ştiu să vă spun la ce oră vom face anunţul. Noi votăm de principiu, le oferim un loc, iar după aceea ei optează sau nu'', a precizat Nicuşor Dan.

Întrebată dacă va candida la alegeri, Clotilde Armand a spus că ar dori să se ocupe în continuare de Sectorul 1, unde a fost aleasă consilier în Consiliul Local. ''Probabil că nu voi candida. Eu sunt o persoană de cuvânt. Am spus că mă voi ocupa de Sectorul 1 şi în continuare aş dori să fac acest lucru, dar mesajul să nu fie înţeles greşit: este extrem de important ca noi toţi să ne mobilizăm pentru aceste alegeri parlamentare care sunt la un moment cheie pentru România'', a declarat Clotilde Armand.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici