Preşedinţie: Iohannis s-a întâlnit cu Ponta, la întâlnire a fost abordată inclusiv tema Codului fiscal

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discuţiilor aflându-se priorităţile legislative din această toamnă, fiind abordată, în cadrul acestei consultări instituţionale, inclusiv tema Codului fiscal, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

1322 afișări
Imaginea articolului Preşedinţie: Iohannis s-a întâlnit cu Ponta, la întâlnire a fost abordată inclusiv tema Codului fiscal

Preşedinţie: Iohannis s-a întâlnit cu Ponta, la întâlnire a fost abordată inclusiv tema Codului fiscal (Imagine: Octa Ganea/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a întâlnit miercuri, 19 august a.c., cu Prim-ministrul României, domnul Victor Ponta. Pe agenda discuţiilor s-au aflat priorităţile legislative din această toamnă, fiind abordată, în cadrul acestei consultări instituţionale, inclusiv tema Codului Fiscal", se arată în comunicatul trasmis de Administraţia Prezidenţială.

Pe de altă parte, surse politice susţin că şi vicepremierul şi liderul UNPR Gabriel Oprea a fost, miercuri dimineaţă, la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

Conform surselor citate, printre temele în discuţie s-a aflat şi Codul fiscal, întâlnirea având loc cu o zi înainte de consultările tehnice dintre partidele politice legate de acest proiect, trimis spre reexaminare Parlamentului de către Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici