Preşedinţii consiliilor judeţene, discuţii la Guvern despre bugetul pe anul 2021

  • Preşedinţii consiliilor judeţene au avut luni, o primă discuţie la Guvern despre bugetul pe anul 2021.
  • Aceştia s-au întâlnit cu premierul Florin Cîţu şi cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, şi au solicitat o strategie pe patru ani.
368 afișări
Imaginea articolului Preşedinţii consiliilor judeţene, discuţii la Guvern despre bugetul pe anul 2021

Preşedinţii consiliilor judeţene, discuţii la Guvern despre bugetul pe anul 2021

Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), Emil Radu Moldovan, preşedintele CJ Bistriţa, Peter Ferenc, preşedintele CJ Mureş, Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, şi Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, au avut luni, o primă întâlnire cu prim-ministrul Florin Cîţu şi cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Participanţii au discutat în special despre bugetul de stat, iar preşedinţii consiliilor judeţene au solicitat asigurarea sustenabilitatea cheltuielilor publice pe termen lung.

„Am discutat despre probleme cu care se confruntă administraţia locală şi urmează să venim cu propuneri. Am convenit cu premierul Florin Cîţu ca la nivelul consiliilor judeţene să gândim o strategie bugetară transparentă pentru următorii patru ani. Este o primă discuţie şi sper ca pe viitor să găsim, împreună, cele mai bune soluţii”, a declarat preşedintele UNCJR, Adrian-Ioan Veştea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici