Prigoană: Sloganul lui Paleologu pentru Primărie e de bine, e OK, dar staff-ul ia decizia

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, că sloganul "Un primar cu nume de stradă", cu care ar dori să candideze Theodor Paleologu la Primaria Capitalei, "e de bine, e OK", dar că staff-ul de campanie va lua decizia, iar candidatul nu are un cuvânt de spus pe "partea de creaţie".

223 afișări
Imaginea articolului Prigoană: Sloganul lui Paleologu pentru Primărie e de bine, e OK, dar staff-ul ia decizia

Prigoană: Sloganul lui Paleologu pentru Primărie e de bine, e OK, dar staff-ul ia decizia (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cred că este un staff la partid care se va ocupa de campanie, de slogan. Cred că şi candidatul are un cuvânt de spus, dar nu pe partea de creaţie. În rest, sloganul e de bine, e OK", a declarat pentru MEDIAFAX Silviu Prigoană, înscris şi el în competiţia din PDL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Întrebat în legătură cu afimaţiile lui Theodor Paleologu potrivit căruia Prigoană are un atuu important prin faptul că are bani mulţi, Silviu Prigoană a negat faptul că atuul său în cursa internă a partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei ar fi banii mulţi. "Nu cred că atuul meu sunt banii", a adăugat Prigoană.

Theodor Paleologu a declarat, miercuri, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că doreşte să candideze la Primăria Capitalei sub sloganul "Un primar cu nume de stradă", că Bucureştiul are nevoie de un intelectual, nu de "marţafoi", iar, dacă PDL îi va cere, se va bate ca un "samurai ronin".

Theodor Paleologu a spus că el ar fi un primar care merge cu autobuzul, tramvaiul, metroul sau bicicleta, că îl recomandă pentru această funcţie onestitatea, faptul că nu face afaceri cu statul, notorietatea, că are capacitatea de a vorbi pe limba oamenilor şi că nu este un intelectual închis în turnul său de fildeş.

"Aş fi un primar care merge cu autobuzul, care merge cu tramvaiul, care merge cu metroul, care merge cu bicicleta şi cunoaşte realitatea străzii pentru că eu sunt un om al Bucureştiului. Unii ar spune un aristrocrat al Bucureştiului, dar în niciun caz un împostat al Bucureştiului", a arătat Paleologu.

El a mai spus că este "o ruşine pentru o capitală europeană" ca o treime din votul din Bucureşti, în unele situaţii, să fie cumpărat, precizând că, dacă va fi candidatul PDL la Primăria Capitalei, îşi propune să îi reprezinte pe "oamenii de treabă" care nu merg la vot.

Vicepreşedintele PDL a susţinut despre contracandidatul său în competiţia internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, că acesta are un atuu important din faptul că are mulţi bani, dar că nu crede că "toţi banii lui Prigoană ar fi suficienţi pentru o campanie la nivelul Bucureştiului".

Theodor Paleologu, Silviu Prigoană şi Costică Canacheu s-au înscris în cursa internă a PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Primăria Capitalei, a anunţat, săptămâna trecută, preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici