Prima decizie a lui Oprea ca premier interimar: Maiorul Văduva, reconfirmat secretar de stat la DGIPI

Maiorul Rareş Văduva, desemnat în decembrie de premierul Ponta să îndeplinească atribuţiile funcţiei de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din Ministerul de Interne, a fost reconfirmat şi numit pe această funcţie de premierul interimar Gabriel Oprea.

2286 afișări
Imaginea articolului Prima decizie a lui Oprea ca premier interimar: Maiorul Văduva, reconfirmat secretar de stat la DGIPI

Prima decizie a lui Oprea ca premier interimar: Maiorul Văduva, reconfirmat secretar de stat la DGIPI (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Decizia emisă în acest sens de Gabriel Oprea este prima semnată în calitate de prim-ministru interimar.

Rareş Văduva, cu grad de maior, lucrează ca subsecretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din decembrie 2014, când a fost însărcinat să îndeplinească atribuţiile acestei funcţii.

El a fost numit atunci la DGIPI după ce opt ani, începând cu 2006, a ocupat funcţii de conducere şi de execuţie în Serviciul Român de Informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici