Primăria Râmnicu Vâlcea închiriază PSD un sediu într-o clădire a municipalităţii cu 264 de lei lunar

Primăria Râmnicu Vâlcea închiriază organizaţiei municipale PSD Râmnicu Vâlcea un sediu într-o clădire care aparţine municipalităţii, chiria fixată prin hotărâre a Consiliului Local pentru suprafaţa de peste o sută de metri pătraţi fiind de 264 de lei lunar.

294 afișări
Imaginea articolului Primăria Râmnicu Vâlcea închiriază PSD un sediu într-o clădire a municipalităţii cu 264 de lei lunar

Primăria Râmnicu Vâlcea închiriază PSD un sediu într-o clădire a municipalităţii cu 264 de lei lunar (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu, organizaţia municipală PSD Râmnicu Vâlcea a închiriat, într-un imobil care aparţine primăriei, un sediu cu suprafaţa de 106,92 metri pătraţi pentru care PSD Râmnicu Vâlcea va plăti municipalităţii o chirie lunară de 264 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imobilul în care PSD a închiriat acest spaţiu se află pe strada Carol I, iar suma care va fi plătită drept chirie a fost stabilită prin vot al Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.

În acelaşi imobil au sedii şi alte formaţiuni politice, iar chiriile plătite de acestea sunt similare cu cea stabilită pentru PSD.

Înainte de a primi acest sediu, PSD Râmnicu Vâlcea a avut un sediu închiriat, dar nu de la primărie.

Conform site-urilor de anunţuri, în municipiul Râmnicu Vâlcea un apartament cu două camere, cu suprafaţă între 40 şi 60 de metri pătraţi şi mobilat se închiriază cu sume între 130 şi 220 de euro, iar chiria pentru un apartament cu patru camere cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi porneşte de la 200 de euro şi poate ajunge până la 320 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici