Primăria Sector 3 demontează mesh-ul anti-Băsescu

Primăria Sectorului 3 al Capitalei a dispus, luni seară, demontarea meshului amplasat pe faţada magazinului Bucureşti, care conţinea un mesaj anti-Băsescu, în replică PSD Bucureşti anunţând că-i va acţiona în judecată pe primarul Sectorului 3 şi pe arhitectul şef, Liviu Negoiţă şi Ştefan Dumitraşcu.

263 afișări
Imaginea articolului Primăria Sector 3 demontează mesh-ul anti-Băsescu

Primăria Sector 3 demontează mesh-ul anti-Băsescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Angajaţii Primăriei Sectorului 3 al Capitalei au început, luni seară, să demonteze mesh-ul cu mesaj anti-Băsescu, amplasat pe clădirea magazinului Bucureşti, aflat în vecinătatea sediului de campanie a actualului şef al statului, utilizând o automacara de 30 de tone.

Doi dintre angajaţii ADP Sector 3, ridicaţi la nivelul mesh-ului într-o nacelă metalică, cu ajutorul macaralei, au tăiat sforile cu care era legat mesh-ul.

"BEC poate să spună dacă prin mesh-ul amplasat aducem sau nu prejudiciu imaginii unei persoane, deci nu domnul arhitect Dumitraşcu. Domnul arhitect Dumitraşcu va răspunde penal. (...) PSD Bucureşti va depune o plângere penală împotriva primarului Negoiţă şi a domnului Ştefan Dumitraşcu pentru încălcarea flagrantă a legii, exact în spiritul domnului Traian Băsescu, care doreşte să facă dictatură în România", a declarat Bogdan Georgescu, directorul de campanie al PSD Bucureşti.

La faţa locului erau prezenţi poliţişti, care asigurau punerea în execuţie a procesului verbal întocmit de arhitectul-şef al Primăriei Sectorului 3 al Capitalei, Ştefan Dumitraşcu, dar şi câţiva simpatizanţi ai PSD.

Un mesh uriaş care parodiază afişele electorale ale lui Traian Băsescu şi în care, sub titulatura "Ei sunt adevărata majoritate!", Băsescu îi indică pe Berceanu, Costanda, Hayssam, Popoviciu, Udrea, Ridzi şi Videanu, a fost amplasat pe clădirea de lângă sediul de campanie al lui Traian Băsescu.

Pe clădirea fostului magazin Bucureşti, lângă sediul de campanie a lui Traian Băsescu, a fost amplasat luni dimineaţă un mash de circa 150 metri pătraţi, cu un mesaj electoral anti-Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici