Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales preşedinte al PDL Alba

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales, sâmbătă, preşedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat înscris pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene, pe care o conduce de aproape 20 de ani.

239 afișări
Imaginea articolului Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales preşedinte al PDL Alba

Mircea Hava (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit rezultatelor anunţate de PDL Alba, Mircea Hava a câştigat un nou mandat de preşedinte al PDL Alba după ce a obţinut 658 de voturi "pentru" şi 21 "împotrivă".

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a fost ales într-una din cele două funcţii de prim-vicepreşedinte, cu 661 de voturi "pentru" şi 9 voturi "împotrivă", iar consilierul judeţean Marius Haţegan a fost ales secretar general.

Printre cei aleşi în noua conducere a PDL Alba se află şi primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar, şi fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea, ambii fiind aleşi în funcţia de vicepreşedinte.

Aproximativ 700 de membri PDL, delegaţi ai organizaţiilor locale ale partidului din judeţul Alba, au participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la Conferinţa Judeţeană în care a fost aleasă noua conducere a filialei.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost singurul candidat înscris pentru funcţia de preşedinte al PDL Alba, filială pe care o conduce de aproape 20 de ani. Mircea Hava este în prezent la al cincilea mandat de primar al municipiului Alba Iulia. Din anul 1994, el a condus filiala PD Alba, iar apoi PDL Alba. În prezent, Hava este şi vicepreşedinte al PDL la nivel naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici