Primarul din Baia Mare a mers la urne, dar nu a votat. Nemulţumirea edilului

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a mers la secţia de votare de care aparţine, dar nu a votat. Edilul e supărat că nu a primit sprijin pentru Capitala Europeană a Tineretului şi spune că principalii candidaţi ar fi trebuit să se implice în proiectele importate.

5643 afișări
Imaginea articolului Primarul din Baia Mare a mers la urne, dar nu a votat. Nemulţumirea edilului

Primarul din Baia Mare a mers la urne, dar nu a votat

Cătălin Cherecheş a declarat, duminică, în faţa secţiei de votare din Baia Mare unde este arondat, că va aştepta până la turul al doilea ca un candidat să susţină un proiect important pentru comunitatea locală.

„Am venit cu gândul spre comunitatea pe care o reprezint, comunitatea băimăreană, şi cu gândul la proiectele importante pe care le avem. Am tot aşteptat măcar în această campanie electorală ca unul dintre candidaţi, în special candidaţii care au deţinut funcţii importante în stat, să se gândească şi la această comunitate. Noi ne dorim să devenim în 2022 Capitală Europeană a Tineretului, iar pentru aceasta am solicitat atât Guvernului României, cât şi Preşedinţiei şi partidelor politice un acord de susţinere pentru acest lucru, fiind vorba despre un proiect cu relevanţă naţională. Aştept până la turul 2 ca cel puţin cei care se înscriu în turul 2 să facă acest gest pentru comunitatea băimăreană. Până atunci, cu regret, nu voi participa la acest vot, din dorinţa de a scoate în evidenţă că şi într-o astfel de campanie, într-un moment de alegeri cu importanţă majoră pentru România, este importantă fiecare comunitate şi trebuie, ca şi candidat, să rezonezi la proiectele importante”, a spus Cherecheş.

Primarul a subliniat că a recurs la acest gest dintr-un spirit civic şi speră ca până la turul 2 să existe un semnal de susţinere a oraşului Baia Mare pentru a deveni Capitală Europeană a Tineretului în 2022.

Taguri:
cherecheş,
vot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici