Primarul din Petroşani spune că îl va da în judecată pe senatorul Nicula

Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a declarat, miercuri, că îl va da în judecată pe senatorul PSD Cosmin Nicula dacă acesta nu va putea proba acuzaţiile privind legătura dintre banii cheltuiţi din bugetul Ministerul Tineretului şi proiectul telegondolei ce urmează să fie iniţiat în oraş.

30 afișări

"Nu există logică în ceea ce spune domnul Nicula. Este o tâmpenie. Aştept dovezile pentru aceste acuzaţii grave", a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi.

Acesta a adăugat că îl va da în judecată pe senatorul PSD.

"Eu îl voi acţiona în judecată pentru a-i da posibilitatea să probeze cele declarate. Este o tâmpenie ce declară el. Eu, ca primar, nu pot participa la licitaţii, şi nici nu am vreo firmă care să facă asta", a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Senatorul PSD de Hunedoara Cosmin Nicula o acuză pe Monica Iacob-Ridzi, ministrul Tineretului şi Sportului, că a folosit 500.000 de euro din suma cheltuită din bugetul instituţiei ca garanţie la o licitaţie pentru o investiţie din Petroşani, unde primar este soţul său, Tiberiu Iacob-Ridzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici