Primarul din Sinaia audiat la DNA Ploieşti, ca martor

Primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, a fost audiat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie Ploieşti, în calitate de martor, într-un dosar de corupţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

594 afișări
Imaginea articolului Primarul din Sinaia audiat la DNA Ploieşti, ca martor

Primarul din Sinaia audiat la DNA Ploieşti, ca martor (Imagine: Liviu Adascalitei / Mediafax Foto)

Vlad Oprea a stat în sediul DNA Ploieşti aproape două ore, timp în care a fost audiat ca martor.

"Am fost chemat martor într-o cauză şi am răspuns întrebărilor respective. Mi se pare normal şi firesc să fiu prezent de câte ori sunt chemat. Nu are legătură de angajaţii din Primărie. Este dosarul unora care au avut legături, într-un fel sau altul, prin anumite contracte de concensiune”, a declarat Vlad Oprea la ieşirea din sediul DNA Ploieşti

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că primarul din Sinaia a fost audiat ca martor într-un un dosar legat de fapte de corupţie. Conform surselor citate, este vorba despre un dosar nou legat de concesiunea unor terenuri de pe raza localităţii Sinaia.

Alte persoane, angajate în cadrul Primăriei din Sinaia, au fost audiate, miercuri, tot în calitate de martori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici