Primarul Sectorului 6 al Capitalei: Gata, eu am renunţat la maşină, ne vedem la metrou

  • Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, anunţă că a renunţat la maşină pentru a merge cu metroul din cauza traficului foarte aglomerat din cartierul Drumul Taberei.
  • El mai spune că încearcă să facă ordine în trafic cu ajutorul poliţiştilor locali.
1319 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 6 al Capitalei: Gata, eu am renunţat la maşină, ne vedem la metrou

Primarul Sectorului 6 al Capitalei: Gata, eu am renunţat la maşină, ne vedem la metrou

Primarul Ciprian Ciucu spune că traficul în sectorul pe care-l conduce este aproape blocat din cauza lucrărilor la metrou, a numărului mare de maşini şi a dezvoltării imobiliare prost concepute. Edilul şef anunţă că va încerca să remedieze problemele apărute în cartierul Drumul Taberei cu ajutorul Poliţiei Locale.

„Din cauza lucrărilor Metrorex / STB (şi pentru Dumnezeu, nu ştiu de ce durează atât pentru că nu refac Marele Zid Chinezesc!) şi al numărului foarte mare de maşini generat de dezvoltarea imobiliară necontrolată din Sector (plus cea din Bragadiru şi Domneşti) şi necorelată cu funcţiile urbane, cum ar fi tranzitul, cartierul Drumul Taberei este blocat. Tot ce pot face şi care ţine de mine, fac! Am trimis echipaje ale poliţiei locale să dirijeze situaţia. Nu ştiu dacă vor reuşi să facă diferenţa, dar încercăm!” a scris, pe Facebook, primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu.

Până la eventualele rezultate ale poliţiştilor locali, Ciucu îi îndeamnă pe locuitori să circule cu metroul şi anunţă că el însuşi va renunţa la maşină.

„Volumul de maşini este foarte mare de aceea este totuşi timpul să folosim alternativa pe care o avem, metroul! Gata, eu am renunţat la maşină, ne vedem la metrou”, a precizat primarul Ciucu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sectorul 6,
ciucu,
metrou

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici