Primarul Sibiului: Crin Antonescu are o şansă reală la alegeri

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, care este şi preşedintele Forumului Democrat al Germenilor din România, a declarat, sâmbătă, că liderul PNL, Crin Antonescu, "are o şansă reală" în cursa prezidenţială deoarece "se înscrie de pe o poziţie bună", transmite corespondentul MEDIAFAX.

42 afișări
Imaginea articolului Primarul Sibiului: Crin Antonescu are o şansă reală la alegeri

Primarul Sibiului: Crin Antonescu are o şansă reală la alegeri (Imagine: Mediafax Foto)

Klaus Johannis s-a întâlnit, la sediul Primăriei Sibiu, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, care face o vizită în judeţ pentru a se întâlni cu membrii organizaţiei PNL Sibiu şi cu cei ai comitetului de spijin pentru candidatura sa la funcţia de preşedinte.

"Într-o competiţie, oricare participant are şansa lui. Cum campania electorală nici nu a început, sigur, fiecare candidat care se înscrie de pe o poziţie bună are o şansă reală şi cred că domnul Antonescu are o şansă reală", a declarat Klaus Johannis, primarul Sibiului, la ieşirea de la întâlnirea privată cu Crin Antonescu.

Cei doi au declarat că, pe durata întrunirii private, au discutat chestiuni de actualitate din viaţa şi politica românească, fără a preciza exact despre ce subiecte au vorbit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici