Prinţul Charles nu mai vine în România, din motive de sănătate

Prinţul Charles a transmis luni seara oficialilor de la Bucureşti că îşi anulează vizita în România, programată pentru finele săptămânii, precum şi întâlnirile stabilite deja cu preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc, invocând motive de sănătate, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale

61 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles nu mai vine în România, din motive de sănătate

Prinţul Charles nu mai vine în România, din motive de sănătate (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Am fost contactaţi telefonic luni seara şi ni s-a comunicat că Prinţul Charles şi-a anulat vizita şi întâlnirile deja stabilite cu preşedintele şi premierul, din motive de sănătate. Ni s-a explicat că medicii i-au semnalat nişte probleme respiratorii minore şi i-au recomandat să îşi restrângă programul de călătorii", au declarat sursele citate.

Vizita este anulată cu câteva zile înainte de data planificată pentru sosirea în România a moştenitorului coroanei britanice, care urma să ajungă şi în mai multe sate din Transilvania.

Autorităţilor române nu li s-a comunicat deocamdată dacă vizita va fi reprogramată, au mai precizat sursele citate.

Conform agendei sale oficiale, Prinţul Charles va participa însă miercuri şi joi, la Oslo, la Conferinţa privind Clima şi Pădurea, unde va susţine şi o alocuţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici