Priorităţi legislative PDL: Revizuirea Constituţiei şi intrarea în vigoare a Codului de Procedură Civilă

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, după întâlnirea cu parlamentarii PDL, că priorităţile legislative pentru sesiunea parlamentară sunt revizuirea Constituţiei, legea privind intrarea în vigoare a Codului de Procedură Civilă şi cea privind colaborarea între Guvern şi Parlament pe afaceri europene.

193 afișări
Imaginea articolului Priorităţi legislative PDL: Revizuirea Constituţiei şi intrarea în vigoare a Codului de Procedură Civilă

Care sunt priorităţile legislative PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a spus că revizuirea Constituţiei rămâne un obiectiv fundamental al PDL, pentru a răspunde voinţei românilor privind Parlamentul unicameral şi reducerea numărulrui de parlamentari.

"Nu putem face asta singuri, trebuie să avem două treimi, iar opoziţia trebuie să înţeleagă că românii au votat pentru aceste lucruri", a mai spus Boc.

El a adăugat că legea care vizează intrarea în vigoare a Codului de Procedură Civilă trebuie urgentată, la fel şi legea care vizează colaborarea între Guvern şi Parlament pe afaceri europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici