Priorităţile Preşedinţiei Consiliului UE, prezentate de Viorica Dăncilă, miercuri, în Parlament

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că a fost aprobată în Birourile permanente reunite, participarea premierului Viorica Dăncilă în plenul reunit de miercuri al Parlamentului, unde aceasta va prezenta priorităţile Preşedinţiei Consiliului UE.

347 afișări
Imaginea articolului Priorităţile Preşedinţiei Consiliului UE, prezentate de Viorica Dăncilă, miercuri, în Parlament

Priorităţile Preşedinţiei Consiliului UE, prezentate de Viorica Dăncilă, miercuri, în Parlament

"Am stabilit ca la ora 14.00 să fie invitată doamna premier pentru a prezenta priorităţile la Preşedinţia Consiliului UE", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, la finalul şedinţei de marţi a Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vinerea trecută, în debutul şedinţei de Guvern, că va prezenta în Parlament, pe 12 decembrie, programul României pentru perioada în care ţara noastră va deţine Preşedinţia Consiliul Uniunii Europene.

„Împreună cu membrii Guvernului vom continua discuţiile legate de preluare Preşedinţiei, dar şi de exercitarea a acesteia, iar pe data de 12 (decembrie - n.r) voi prezenta în Parlamentul României forma finală a programului preşedinţiei rotative pe care România o va prelua începând cu 1 ianuarie 2019”, a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

România va prelua preşedinţia Consiliul Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de şase luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici