PRM cere retragerea trupelor româneşti din Irak şi Afganistan

PRM cere retragerea trupelor româneşti din Irak şi Afganistan, a declarat, vineri, preşedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor.

1 afișare
Imaginea articolului PRM cere retragerea trupelor româneşti din Irak şi Afganistan

PRM cere retragerea trupelor româneşti din Irak şi Afganistan

El a invocat, într-o conferinţă de presă, faptul că, în Afganistan a murit un soldat român, al cincilea militar care îşi pierde viaţa în misiuni în Afganistan sau în Irak.

CV Tudor a reamintit faptul că numai PRM s-a opus, constant, încă de la început, "periculoasei aventuri a Armatei Române în Orient".

Un militar a fost ucis şi alţi patru au fost răniţi, joi după-amiază, în provincia Zabul din Afganistan, după ce un transportor amfibiu bliondat a trecut peste un dispozitiv exploziv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici