PRM critică dur intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură

Vicepreşedintele PRM Lucian Bolcaş a criticat, marţi, într-o conferinţă de presă, ideea PSD de a iniţia şi depune o moţiune de cenzură, iar deputatul PRM Ilie Merce a apreciat că moţiunea va însemna declinul preşedintelui PSD, Mircea Geoană, existând posibilitatea fărâmiţării acestui partid.

1 afișare
Imaginea articolului PRM critică dur intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură

PRM critică dur intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură

Lucian Bolcaş a apreciat că ideea PSD de a iniţia şi depune o moţiune de cenzură reprezintă o "politică de publicitate", fiind o temă falsă, fără finalitate şi ale cărei consecinţe nu se pot identifica în acest moment.

Bolcaş l-a criticat pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, pentru faptul că a declarat că PSD nu a iniţiat discuţii cu celelalte partide despre moţiunea de cenzură, întrucât are posibilitatea de a o depune singur.

Vicepreşedintele PRM a precizat, totodată, că, din perspectiva formaţiunii pe care o reprezintă, singura posibilitatea de asanare a vieţii politice şi care să ofere, totodată, garanţii pentru realizarea unor alegeri corecte, rezidă în constituirea unui guvern de uniune naţională, care să beneficieze de o largă susţinere parlamentară.

La rândul său, deputatul PRM Ilie Merce a apreciat că moţiunea de cenzură pe care PSD doreşte să o depună este sortită eşecului, aceasta fiind menită să echivaleze cu "declinul vertiginos" al lui Mircea Geoană, care, deşi este preşedintele celui mai mare partid de opoziţie, "nu a ajuns la maturitatea şi anvergura unui om politic".

Potrivit lui Merce, în PSD, în perioada următoare, se vor derula "evenimente interesante", care ar putea duce la fărâmiţarea PSD, un partid care "este scăpat de sub orice control".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici