PRM: Premierul, şefii SIE şi SRI şi Procurorul general, invitaţi în Parlament pe tema autonomiei

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, marţi, că a solicitat în şedinţa Birourilor Permanente invitarea, în Parlament, a premierului, directorilor SIE, SRI şi a Procurorului General al României, pentru a discuta despre referendumul privind proclamarea autonomiei Ţinutului Secuiesc.

20 afișări
Imaginea articolului PRM: Premierul, şefii SIE şi SRI şi Procurorul general, invitaţi în Parlament pe tema autonomiei

PRM: Premierul, şefii SIE şi SRI şi Procurorul general, invitaţi în Parlament pe tema autonomiei (Imagine: Mediafax Foto)

C.V.Tudor, vicepreşedinte al Senatului, a spus că le-a propus membrilor din conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului ca discuţia pe tema referendumului să aibă loc în Parlament, luni, în aceeaşi zi în care se dezbate moţiunea de cenzură iniţiată de PD-L.

Liderul PRM s-a arătat nemulţumit de faptul că propunerea nu a fost supusă la vot în timpul şedinţei Birourilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

"A intervenit senatorul Attila Verestoy, că nu se doreşte aşa ceva, dar în ultima vreme s-au intensificat declaraţiile lui Marko Bela, care cere autonomia Ţinutului Secuiesc", a explicat liderul PRM.

Vadim Tudor i-a acuzat de "înaltã trãdare naţională" pe cei care nu au susţinut propunerea sa.

"Este un act de înaltã trădare naţională. Vor plăti la 30 noiembrie. Dacă nu se discută civilizat, în Parlament, (pe tema referendumului –n.r.), se va discuta în stradă şi lucrurile pot degenera", a apreciat C.V.Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici