PRM şi PNG-CD nu au reuşit să treacă pragul electoral

Partidul România Mare şi Partidul Noua Generaţie-Creştin Democrat nu au reuşit să treacă pragul electoral de 5 la sută din voturile valabil exprimate pe ţară, potrivit rezultatelor parţiale făcute publice de BEC, în urma centralizării voturilor din 71,06 la sută din secţiile de votare.

16 afișări
Imaginea articolului PRM şi PNG-CD nu au reuşit să treacă pragul electoral

PRM şi PNG-CD nu au reuşit să treacă pragul electoral

După centralizarea, la BEC, a voturilor exprimate în 12.866 secţii de votare din cele 18.104 câte sunt în total, PRM a întrunit doar 3,27% (158.655 voturi) din voturile valabil exprimate pentru Camera Deputaţilor şi 3,67% pentru Senat (178.139 voturi).

Potrivit datelor parţiale, PNG-CD a strâns 2,38% din voturile pentru Camera Deputaţilor (115.649 voturi) şi 2,64% pentru Senat (128.246 voturi valabil exprimate).

În situaţia de a nu intra în Parlament se află şi Alianţa Partidul Verde Ecologist, cu 0,29% din voturi pentru Camera Deputaţilor şi 0,70% din voturile valabil exprimate pentru Senat, Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, cu 0,11% din voturi la Camera Deputaţilor şi 0,14% din voturi la Senat.

Potrivit datelor parţiale, Partidul Socialist Român a primit 0,01% din voturi în colegiile de deputaţi şi 0,00% în colegiile de senatori, în timp ce Partidul Naţional Democrat creştin figurează cu 0,00% din voturi la Cameră şi 0,001 la Senat.

În urma centralizării voturilor din majoritatea colegiilor, Partidul României Europene a strâns 87 de voturi penmtru Camera Deputaţilor.

Citeşte şi:

Rezultate parţiale: PDL a câştigat alegerile pentru Parlament

Becali se retrage din politică, cel puţin o vreme

CV Tudor: Vom sesiza BEC, exit-poll-urile sunt mincinoase

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici