PRM şi PSD ar putea semna un protocol la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti

Vicepreşedinţii PRM Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu au declarat, marţi, după o discuţie cu liderul PSD Mircea Geoană, la sediul central al PSD, că cele două formaţiuni ar putea semna un protocol la nivelul CGMB, care să fie ulterior extins şi în judeţe.

12 afișări
Imaginea articolului PRM şi PSD ar putea semna un protocol la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti

PRM şi PSD ar putea semna un protocol la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

"Am vorbit de o alianţă a PRM cu PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Alianţa se poate extinde la nivel de judeţe. PRM va decide asupra acestui lucru miercuri, în cadrul Consiliului Director. O colaborare mai intensă la nivel de Capitală va avea loc cât mai curând şi s-ar putea chiar să semnăm un protocol la nivelul organizaţiilor de Bucureşti între PSD şi PRM. Vom încerca să schimbăm majorităţile în foarte multe judeţe", a declarat liderul PRM Bucureşti, Codrin Ştefănescu, după întrevederea cu preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Ştefănescu a precizat totodată că o colaborare a PRM cu PSD la nivel teritorial ar putea demara dacă la alegerile interne din PSD ar ieşi preşedinte Mircea Geoană.

Potrivit lui Ştefănescu, dacă preşedinte al PSD ar fi ales Miron Mitrea, s-ar putea să existe "o problemă de colaborare", întrucât PRM nu este de acord cu "gruparea lui Traian Băsescu din PSD".

"Nu suntem de acord cu gruparea portocalie din PSD. Mircea Geoană e o opoziţie puternică la Taian Băsescu. Acum se fac presiuni asupra liderilor PRM din judeţe pentru a influenţa votul în cadrul Congresului PSD", a mai spus Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici