Pro TV - Maşina lovită de Traian Băsescu aparţinea SRI

Maşina pe care preşedintele Traian Băsescu a tamponat-o, duminică, şi a proiectat-o într-o alta aparţine Serviciului Român de Informaţii şi era condusă, se pare, de un colonel în rezervă, transmite Pro TV.

23 afișări
Imaginea articolului Pro TV - Maşina lovită de Traian Băsescu aparţinea SRI

Pro TV - Maşina lovită de Traian Băsescu aparţinea SRI

Conform Pro TV, care citează oficiali ai SRI, maşina serviciului se afla întâmplător în zonă. Tot întâmplător, şoferul celuilat autoturism avariat din vina şefului statului este vecin cu fostul cadru militar.

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat, duminică seară, într-un accident uşor de circulaţie, în apropiere de Parcul Cişmigiu, el prezentându-se singur la Poliţie pentru formalităţile în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici