Probleme în coaliţia de guvernare. Cîţu îi răspunde lui Ciolacu, despre anticipate: Pe viitor, aş aprecia să mă sune

  • Preşedintele PNL Florin Cîţu i-a răspuns, luni, preşedintelui PSD Marcel Ciolacu, în ceea ce priveşte o eventuală ieşire de la guvernare, lucru care ar duce, în opinia lui Ciolacu, la alegeri anticipate.
  • Cîţu a spus că poate înţelege dacă e nemulţumit, dar ar aprecia va pe viitor să îl sune.
350 afișări
Imaginea articolului Probleme în coaliţia de guvernare. Cîţu îi răspunde lui Ciolacu, despre anticipate: Pe viitor, aş aprecia să mă sune

Întrebat despre declaraţiile lui Marcel Ciolacu despre alegeri anticipate, Cîţu a spus că preşedintele PSD ar trebui să vorbească cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru că o eventuală decizie privind anticipatele este la preşedintele statului.

„Ştiţi foarte bine că în 2020 a fost un vot pentru dreapta în România. Eu zic că revin la mesajul pe care l-am avut până acum: am făcut un compromis, un compromis pentru stabilitatea României, pentru stabilitatea economică a României, într-o perioadă foarte, foarte dificilă. Nu vă face un compromis care să ducă România în comunism. Asta vă spun clar, oricât de mult s-ar supăra sau s-ar alinta cineva. Asta să fie foarte clar”, a spus Cîţu.

Preşedintele PNL a spus că liberalii vor să menţină această coaliţie şi să fie respectate toate măsurile din programul de guvernare.

„Să ştiţi că, pe partea bună, eu am văzut atunci când preşedintele PSD, domnul Ciolacu, nu a luat partea unor miniştri care au venit cu aberaţia economice în spaţiul public şi asta am apreciat la domnia sa de fiecare dată. Că domnia sa este supărat pe unii şi că nu merge guvernarea asta este e problema domniei sale şi a Partidului Social Democrat. Nu este problema noastră, dar pe viitor aş aprecia să mă sune dacă are ceva de spus. Eu zic că domnul preşedinte a spus foarte bine, l-aţi auzit pe domnul Klaus Iohannis care a spus că guvernarea merge bine. Sunt de acord ! Acest guvern merge bine pentru condiţiile dificile prin care trecem. Pentru această perioadă dificilă, Guvernul îşi face treaba, caută soluţii, noi suntem aici să-l susţinem toate demersurile Guvernului care vin cu soluţii pentru români, dar repet, soluţii care duc România mai departe pe parcursul european, pe un parcurs al a economiei de piaţă, pe un parcurs al dezvoltării economice, nu se pun apoi în comunism”, a mai spus Cîţu.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că, dacă PSD iese de la guvernare, în România vor avea loc alegeri anticipate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici