Programul consultărilor de la Cotroceni: Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier

  • Liberalii vor ajunge la Palatul Cotroceni pentru consultări la ora 16.00 şi vor fi urmaţi de cei din PSD, USR şi UDMR.
  • PMP va ajunge la Palatul Cotroceni la ora 18.00. Următoarele delegaţii vor fi ale ALDE, Pro România, iar la final minorităţile.
970 afișări
Imaginea articolului Programul consultărilor de la Cotroceni: Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier

Programul consultărilor de la Cotroceni: Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vor discuta cu şeful statului despre desemnarea unui nou premier.

Liberalii vor ajunge la Palatul Cotroceni pentru consultări la ora 16.00 şi vor fi urmaţi de cei din PSD, USR şi UDMR.

PMP va ajunge la Palatul Cotroceni la ora 18.00. Următoarele delegaţii vor fi ale ALDE, Pro România, iar la final minorităţile.

Administraţia prezidenţială a anunţat întregul program al consultărilor:

Ora 16:00 - Partidul Naţional Liberal (PNL);
Ora 16:30 – Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 17:00 – Uniunea Salvaţi România (USR);
Ora 17:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Ora 18:00 – Partidul Mişcarea Populară (PMP);
Ora 18:30 – Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE);
Ora 19:00 – Grupul parlamentar Pro Europa;
Ora 19:30 – Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Şeful statului a anunţat că Ludovic Orban şi-a depus marţi seară mandatul de premier desemnat şi că miercuri, de la ora 16.00 la ora 20.00 va avea consultări cu partidele politice şi va lua o decizie pentru nominalizarea unui nou prim-ministru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici