Proiect PNL: Ziua de naştere să fie zi liberă plătită de la buget

Ziua de naştere ar putea fi zi liberă plătită de la buget, prevede un proiect de lege iniţiat de mai mulţi senatori PNL: „Contribuie la motivarera resursei umane, indiferent de domeniul în care acesta îşi desfăşoară activitatea”.

1246 afișări
Imaginea articolului Proiect PNL: Ziua de naştere să fie zi liberă plătită de la buget

„Persoanele salariate au dreptul la o zi liberă, plătită, cu ocazia zilei de naştere”, prevede iniţiativa legislativă pentru modificarea Codului Muncii.

Proiectul, iniţiat de liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, este semnat de mai mulţi senatori liberali.

„Acordarea unei zile libere, plătite, în ziua în care fiecare fintre noi îşi serbează ziua de naştere, contribuie la motivarera resursei umane, indiferent de domeniul în care acesta îşi desfăşoară activitatea. (...) Ziua de naştere este un eveniment, anual, în viaţa fiecăruia dintre noi, şi trebuie să oferim posibilitatea fiecărui salariat de a-şi petrece această zi aşa cum îşi doreşte. Singur, cu familia ori prietenii”, se menţionează în expunerea de motive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici