Proiect politic în interiorul USR PLUS. Cine este noul rival al lui Barna şi Cioloş la şefia partidului

Un nou proiect, intitulat „Împreună”, a fost lansat în interiorul USR PLUS, iar iniţiatorii au anunţat şi candidatul pe care îl susţin pentru funcţia de preşedinte al partidului.

868 afișări
Imaginea articolului Proiect politic în interiorul USR PLUS. Cine este noul rival al lui Barna şi Cioloş la şefia partidului

Proiect politic în interiorul USR PLUS. Rival pentru Barna şi Cioloş la şefia partidului

Lansarea proiectului politic în cadrul USR PLUS, ce vizează alegerile interne pentru Biroul Naţional şi preşedinţia partidului, a avut loc marţi.
 
Programul, echipa şi susţinerea pentru un candidat la preşedinţia partidului au fost prezentate în cadrul evenimentului. Din echipa care susţine proiectul fac parte parlamentari, europarlamentari, primari şi consilieri locali ai USR PLUS.
 
Senatorul USR PLUS Irineu Darău a anunţat că intenţionează să candideze pentru preşedinţia partidului.
 
Irineu Darău a spus că este nevoie de o schimbare, iar partidului îi trebuie o alternativă care să vină cu soluţii diferite de cele încercate până acum.
 
„Asta este ceea ce oferă echipa <Împreună>, o alternativă internă care să construiască un partid mai modern, mai curajos, mai unit decât până acum. O a treia cale în USR PLUS este cerută şi de către membri şi de către electorat, iar concurenţa internă nu ne poate face decât bine”, a spus senatorul.
 
Dan Barna şi Dacian Cioloş şi-au anunţat şi ei intenţia de a candida.
 
Conform programului stabilit în interiorul partidului rezultat din fuziunea USR şi PLUS candidaturile pot fi depuse până la finalul lunii august, iar alegerile vor avea loc în octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici