Proiectul de statut al PDL, finalizat duminică

Echipele de negociere ale PD şi PLD vor finaliza, duminică, proiectul protocolului fuziunii PD-PLD, proiectul de Statut al noului PDL, precum şi Programul politic, a anunţat, sâmbătă, secretarul general al PD Vasile Blaga.

1 afișare
Imaginea articolului Proiectul de statut al PDL, finalizat duminică

Proiectul de statut al PDL, finalizat duminică

Blaga a spus că viitorul Statut al PDL este preluat, în proporţie de 99%, din documentul similar al PD, care prevede că la conducerea partidului se candidează pe baza unor moţiuni.

Liderul democrat a mai spus că însemnul PDL va rămâne trandafirul, “deşi vor fi tare supăraţi cei de la PSD”, referindu-se la anunţul eurodeputatului social-democrat Cătălin Nechifor, conform căruia PSD va contesta la înscrierea noii formaţiuni politice ce se va înfiinţa prin unificarea PD cu PLD folosirea trandafirului în sigla acestui partid, întrucât acesta este semnul electoral al socialiştilor europeni şi nu al popular-liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici