Promisiunea lui Rafila pentru 2024. Vizează o schimbare rapidă în sistemul medical

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat pe Facebook care sunt planurile pentru noul an.

14979 afișări
Imaginea articolului Promisiunea lui Rafila pentru 2024. Vizează o schimbare rapidă în sistemul medical

Promisiunea lui Rafila pentru 2024. Vizează o schimbare rapidă în sistemul medical

Potrivit lui Alexandru Rafila, în 2023 au fost începute investiţii fără precedent în sectorul medical.

„În 2023 am început schimbări semnificative în sistemul de sănătate - un nou capitol în reformarea şi modernizarea acestuia. Investiţii fără precedent de 11 miliarde de lei sunt în curs de desfăşurare, punând bazele unor infrastructuri vitale: noi spitale, centre dedicate pacienţilor cu arsuri grave şi cu afecţiuni oncologice, precum şi consolidarea serviciilor de neonatologie, ambulatorii de specialitate şi cabinete de medicină de familie”, a transmis ministrul Sănătăţii.

El a prezentat şi planurile din noul an.

„Suntem dedicaţi îmbunătăţirii continue a sistemului de sănătate şi ne asigurăm că fiecare pas este gândit pentru a răspunde nevoilor reale ale pacienţilor şi personalului medical. În următorul an vom continua dezvoltarea şi implementarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă pozitivă! Conştienţi de responsabilitatea care ne revine, ne angajăm să lucrăm cu bună-credinţă şi profesionalism. Vă invităm să ne fiţi alături în acest demers important, fiecare contribuţie este valoroasă pentru noi. Împreună, vom construi un sistem de sănătate mai puternic şi mai eficient”, a precizat Alexandru Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rafila,
proiecte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici