Propunere în CExN pentru EXCLUDEREA lui Victor Ponta din PSD. Liviu Dragnea a refuzat să o supună la vot

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a propus, joi, în CExN, care se desfăşoară la Sinaia, excluderea fostului premier Victor Ponta din partid, liderul PSD Liviu Dragnea refuzând însă să supună votului această propunere, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse participante la şedinţă.

1043 afișări
Imaginea articolului Propunere în CExN pentru EXCLUDEREA lui Victor Ponta din PSD. Liviu Dragnea a refuzat să o supună la vot

Paul Stănescu a propus în CExN excluderea lui Victor Ponta din PSD. Liviu Dragnea a refuzat să supună propunerea la vot

Sursele citate au menţionat că în CExN al PSD s-a ridicat, joi, problema excluderii din partid a lui Victor Ponta, ca urmare a atacurilor publice pe care acesta le-a făcut în ultima perioadă la adresa conducerii formaţiunii, care ar afecta întregul partid.

Propunerea de excludere ar fi fost făcută de liderul PSD Olt, Paul Stănescu, au precizat sursele menţionate.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi refuzat să supune votului CExN această propunere, au mai arătat sursele citate.

Ponta nu participă, joi, la reuniunile PSD de la Sinaia, unde se desfăşoară, în afara de CExN, şi o şedinţă a grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici