Video DECLARAŢIA ZILEI Elena Udrea: M-am deghizat ca să mă pot întâlni cu Ponta pentru numirea lui Kovesi la DNA

Elena Udrea a dezvăluit că s-a deghizat pentru a se putea întâlni, în 2013, fără să fie recunoscută, cu premierul de atunci, Victor Ponta. Scopul acestei întâlniri era să îl convingă pe Ponta să accepte numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA.

1495 afișări

"Sebastian Ghiţă avea relaţia cu Victor Ponta, eu puteam să vorbesc cu preşedintele şi, în felul acesta, am ajuns eu şi Sebastian Ghiţă la Victor Ponta. A trebuit să mă deghizez, să port batic pe cap, să port umbrelă, să nu mă vadă lumea. A fost nevoie de un scenariu întreg", a povestit Elena Udrea, la TVR.

"A fost interesant că a trebuit să mă strecor pe toate aleile acelea, să mă feresc şi de paznic şi de oamenii din bloc, să aştept să urce unii în lift, să iasă alţii", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici