Propunere: USR cere pedepse mai mari pentru faptele de corupţie comise în starea de urgenţă

Un deputat USR a depus un proiect care prevede pedepse mai mari pentru faptele de corupţie în starea de urgenţă.

158 afișări
Imaginea articolului Propunere: USR cere pedepse mai mari pentru faptele de corupţie comise în starea de urgenţă

USR cere pedepse mai mari pentru faptele de corupţie comise în starea de urgenţă

Proiectul a fost depus de deputatul USR Silviu Dehelean şi prevede mărirea cu o pătrime a pedepselor pentru corupţie.

Astfel, pedepsele ar putea fi mărite cu o pătrime pentru: luare de mită, darea de mită, traficul de influenţă, cumpărarea de influenţă, delapidarea, abuzul în serviciu, neglijenţă în serviciu, uzurparea funcţiei, folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, deturnarea de fonduri.

Iniţiativa a fost înaintată în procedură de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici