Nelu Tătaru preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, după demisia lui Victor Costache

  • Victor Costache a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii
  • Nelu Tătaru devine ministru interimar al Sănătăţii
  • Până la această oră nu se ştie motivul demisiei lui Victor Costache
4736 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, după demisia lui Victor Costache

BREAKING Nelu Tătaru preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, după demisia lui Victor Costache

Secretarul de stat Nelu Tătaru preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, după ce Victor Costache a demisionat din funcţia de ministru, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

Victor Costache a demisionat în această dimineaţă din funcţia de ministru al Sănătăţii, în contextul situaţiei generate de pandemia de coronavirus, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

Până la această oră nu se ştie motivul pentru care Victor Costache a renunţat la funcţia de ministru al Sănătăţii în plină criză creată de coronavirus.

Ieri, Ministerul anunţa testarea pentru coronavirus a tuturor bucureştenilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici