Propunerea de excludere a lui Chiliman, aprobată de BPN al PNL. Antonescu: Am propus excluderea lui Chiliman şi Tuşa. Delegaţia Permanentă va da votul decisiv

BPN al PNL a aprobat, luni, propunerea de excludere din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi a deputatului Diana Tuşa, care este transmisă Delegaţiei Permanente a partidului, for care ia decizia finală.

641 afișări
Imaginea articolului Propunerea de excludere a lui Chiliman, aprobată de BPN al PNL. Antonescu: Am propus excluderea lui Chiliman şi Tuşa. Delegaţia Permanentă va da votul decisiv

Andrei Chiliman (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

Antonescu: Am propus excluderea lui Chiliman şi Tuşa. Delegaţia Permanentă va da votul decisiv

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că a propus excluderea din partid a lui Andrei Chiliman şi a Dianei Tuşa, în baza articolului 16 din Statutul partidului, el arătând că procedura de vot este în desfăşurare şi că votul decisiv va fi dat în Delegaţia Permanentă.

Antonescu a spus că a propus excuderea lui Andrei Chiliman şi a Dianei Tuşa, în baza articiolului 16, litera a) şi litera c), şi a arătat că există şi alte propuneri de excludere, de la Mehedinţi.

"S-a votat, dar nu avem încă rezultatul. Vă comunicăm, oricum în Delegaţia Permanentă este votul decisiv. Votul este în derulare", a spus Antonescu.

El a arătat că va comunica deciziile luate de Delegaţia Permanentă.

"La sfârşitul Delegaţiei Permanente, atunci când vom avea nişte decizii de un fel sau de altul, adoptate, vă vom sta la dispoziţie şi eu şi alţi colegi cu tot ce s-a hotărât în aceste foruri, cu explicaţii, cu detalii. Dacă nu avem încă nişte decizii, ce doriţi?", le-a spus Antonescu jurnaliştilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa Delegaţiei Permanente este în desfăşurare, la aceasta participând şi Andrei Chiliman şi Diana Tuşa.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat de vineri că va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici